Facebook Instagram

Beoordelingen van CIRO 1939 Amsterdam

Recente recensies van CIRO 1939 Amsterdam

5 sterren na 218 reviews

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke knapperige verse pizza’s!!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is de beste pizza die ik tot nu toe heb gegeten. De bodem smaakte opvallend goed, verse ingredienten en het geheel viel erg ''rustig op de maag''. Een heerlijke pizza.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza heerlijk.Pasta corta goed, evenals panna cotta

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's (zoals altijd). Had rond zessen besteld met de vraag om rond 19.30 te bezorgen en ze waren er om 19h29. Perfect. Tiramisu ook erg lekker!

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Everything is delicious, delivered fast and fast!!!

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd heerlijke pizza's en stipt op het aangekondigde tijdstip afgeleverd. Niet de goedkoopste pizza's, wel de lekkerste!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd een fantastische goedbelegde pizza. Op tijd geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Komen bezorgingstijd niet na. Veel te laat! Ze hebben er zelfs snoepjes bij gedaan met een standaard etiket. Blijkbaar gebeurd dit vaker blijkt uit het etiket.

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk als altijd!

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima hoeveelheid en zeer smakelijke pasta gerechten besteld. Bezorging was precies op tijd. Voor herhaling vatbaar.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al een aantal keren bij Cirro1939 besteld en ook opgehaald. Het eten is heerlijk, kan niet anders zeggen, mooie olijfolie en de mensen in de winkel zijn bijzonder aardig.

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk en het kwam super lekker warm aan!

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s lekker van smaak, maar lauwwarm bij aankomst. Bezorging half uur later dan gemeld., beloofde ‘iets erbij gedaan vanwege het wachten’ niet gevonden.

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza waren heerlijk. Maar werden veel later geleverd dan verwacht, plus 1 pizza was anders dan wij besteld hadden.

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bodem was dikker dan gebruikelijk, helaas. De dunne bodem is altijd juist zo perfect.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele lekkere Stagioni-pizza!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vijf sterren, omdat 10 niet kan. Heerlijk gegeten, veel dank!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling geplaatst om 18:55 .. bestelling werd om 20:15 geleverd.. Telefonisch waren jullie onbereikbaar.. pas op het laatst werd de telefoon opgenomen .. Normaal altijd zeer tevreden over jullie alleen dit keer was het helaas minder lekker en veel te late levering . Mss teveel bestellingen Tegelijkertijd aangenomen ?

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza monte Bianco was mooi omschreven op het menu en met 16.- wel gors aan de prijs maar vooruit.... De verwachtingen waren hoog gespannen... En het vielhelaas erg tegen;(. De pizza was mager belegd (wel met goede ingrediënten) en de pizza was zelfs Lauw!!? Dat is vreemd want het adres was heel dichtbij. Je ziet dat er inderdaad mooier ingrediënten worden gebruikt en de tomatensaus is heerlijk alleen PRIJS/Kwaliteit is hier echt volledig zoek... Van de bodem had ik ook echt wel meer verwacht. Conclusie : Te Duur en Niet heel erg onderscheidend. Jammer....

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

"Zwarte" ravioli heerlijk. Andere gerechten goed. Waarom bezorging door 2 afzonderlijke mensen?

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best pizza in town !

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke pizza's altijd weer

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meerdere keren besteld en de kwaliteit wisselt tussen matig en goed. De ene keer krijg je bv 6 gamba’s in het gerecht en de andere keer 2 of 3. Vandaag wederom weer veel te lang op de bestelling moeten wachten (2 uur) en dat vinden wij echt te lang.

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere lasagne gegeten. De salade wat karig voor 6,50

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel bezorgd,pizza's warm en lekker!

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waanzinnige bezorgservice, want ECHT Italiaans! Restaurant kwaliteit. Ze hebben zelfs originele Napolitaanse DOC pizza's. Ik wil nooit meer wat anders.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, nog goed warm

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitermate goede kwaliteit eten en snel bezorgd. Er zijn weinig restaurants die eten bezorgen wat zo goed is als dat van Ciro! Ik kan dit restaurant van harte aanbevelen. Wij zullen beslist vaker bestellen!

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pasta was niet al dente

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was echt fantastisch, snel gebracht ook. Alleen had de bezorger niet genoeg wisselgeld bij zich, terwijl ik had opgegeven met hoeveel papiergeld ik zou gaan betalen. Dat was jammer. Verder super tevreden!

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk & snelle bezorging, beleefde bezorger

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Salade en pasta heerlijk.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

had vitello voor vriendin besteld vlees was taai jammer.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keer op keer de beste Pizza van Amsterdam (Zuid). Mijn favoriet!

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's!

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel snel gebracht. Goede vegetarische pizza

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, goed warm en goede kwaliteit pasta, salade en nog warm broodje!

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Héérlijke pizza’s!

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's. De bezorging was er op de afgesproken tijd! Ook werd ik nog even gebeld of het adres klopte. Dat was fijn anders werden ze 50 km verderop bezorgd

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect. A little late but delivered piping hot (the last few orders were a little cold) but delicious as as always!

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goede pizza's en ander Italiaans eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten! Snelle en correcte bezorging!!

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppizza!

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top Wederom warm, snel en erg lekker NB Nooit iets gehoord over de paar, zeldzame, klachten in het verleden

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wellicht de beste bezorgpizza in Amsterdam. Zelfs de Napoli pizza DOC is zoals ie hoort, met San Marzano tomaten. Ik bestel nooit meer ergens anders.

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snel bezorgd. Antipasto per uno niet echt lekker; te veel chorizo. Vitello tonato prima evenals Parmigiano

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd genieten!

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit en mooi op tijd

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Grote, dunne, verse pizza. Heerlijk!

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste pizza’s, omg echt. En de tiramisu is ook heerlijk.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zeer snelle bezorging. Prima antipasti.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was 5 min eerder dan aangegeven, super snel! Pizza Monte Bianco viel echt tegen, Tartufo was prima.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd, maar dan ook altijd ,even lekker en goed!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekkere pizza’s. Vriendelijke bezorger

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza en salade en snel bezorgd. Was TOP!

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige ervaring bij Ciro! Pizza was voortreffelijk. Alles was vers, dat proef je. De carpaccio is echt een aanrader! En dan ook de snelle service niet te vergeten, binnen 20 min was mijn bestelling er! Ik kom zeker terug

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizzas waren prima. Bezorger luisterde niet naarwat ik over huistelefoon zei. Hij zette pizzas niet voor de lift, maar ging met de dozen in delift staan. Toen ik de lift had opgeroepen, omdat ik naar de begane grond wilde gaan, stond de bezorger met de pizzas op minder dan 1 meter voor me

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten hoef ik natuurlijk niks over te zeggen, altijd heerlijk. De echte italiaanse keuken! En ondanks dat ze niet echt in de buurt zitten toch lekker snelle service. Aanrader hoor!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, zoals altijd

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde iets langer, maar het telefoontje werd heel vriendelijk afgehandeld en een gratis blikje cola met een lief briefje met excuses maakte het weer helemaal goed. En de pizza was top zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, we vonden de bodem echt top, accurate bezorging, vriendelijke bezorging. Tot de volgende keer!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waar erg lekker. Zelden zo'n goed lasagna gegeten. Had iets warmer gekund.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer top!

, 17-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pasta e as weer is super lekker. Snel weer 🤤

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk hier!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Fast preparation, delicious as always, good size portions

, 01-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

18 pizza's bestellen en die allemaal ongesneden ontvangen was een teleurstellende ervaring, op de kwaliteit van de pizza's niets aan te merken

, 18-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste pizza van Amsterdam en hele behulpzame jongen aan de telefoon toen we eerst niet konden bestellen.

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker maar wel heel weinig groenten erbij/door, ook bij de vegetarische gerechten. Volgende keer nemen we een salade erbij!

, 31-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste pizza ever, die het wachten meer dan waard is.

, 21-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk als altijd :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na een vorige bestelling met lauwe pizza kregen we nu lekkere ovenhete pizza’s. Dan smaken ze toch een heel stuk lekkerder.

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een lekker knapperige bodem, royaal belegd, goed warm, en precies op tijd bezorgd! Top pizza's dus!

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk, snel, vriendelijk en warm!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top zoals altijd !

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld om 19.45; pizza bezorgd 1.5 uur later om 21.15. :-(

, 27-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jullie waren een uur te laat met de bezorging en toen de pizza kwam was deze koud. Heb hem in Mn eigen oven op moeten warmen.

, 25-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pasta was heerlijk maar de vitello tonnato voldeed niet aan de kwaliteit die ik van jullie gewend ben. Er zat zand in de salade en het was veel salade, het vlees was droog en de tonijnsaus weinig. Hapje is flink aan de prijs dus ik had iets anders verwacht.

, 06-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Do avond 1818 besteld om 1939 bezorgd. Nadat ik na 75min had gebeld bleek bezorger ruim 20min onderweg te zijn. Koude pizza dus. Direct bij Ciro bestellen heeft me wel een vaker koude pizza bezorgd. Misschien thuisbezorgd nog eens proberen.

, 18-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was heerlijk, maar had iets warmer gekund.

, 01-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was lekker, maar niet warm genoeg. Fijn was dat hij niet te donker gebakken was, dus verzoek bij bestelling was goed verwerkt. Pasta was lekker en warmer dan de pizza. De bestelling werd exact een uur na bestelling geleverd. Die termijn werd duidelijk nà het plaatsen van de bestelling. Kennelijk was het druk.

, 28-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

jammer dat je voor een Marinara (Bianco= beter naam)de volle Margaritha (super Bianco) prijs betaald.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The Pizzas were nice but a little cold and 40 minutes late even though I ordered way in advance

, 20-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super pizza's! Krokant, dunne bodem en goed warm. En... perfect op tijd bezorgd!

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza! Knapperig, rijkelijk belegd en goeie kwaliteit ingrediënten. Bezorging duurde wel redelijk lang.

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wauw, was echt fantastisch! Ga nooit meer ergens anders bestellen. Lekkerste (truffel)pizza in lange tijd en de tiramisu was ook goed. Het enige negatieve wat ik kan bedenken was dat 7 min bezorgtijd zo snel was dat ik nog niet klaar was met douchen. :') Aanrader!

, 15-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo lief dat jullie mijn bericht op de pizza zetten. Na de verwarring van de band wegsturen van de bezorger, kwam de verrassing alsnog goed terecht met een gelukkige foto als resultaat! Grazie!!

, 09-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk was het weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk. Alleen jammer dat de kruidenboter bij de warme ciabatta zat em zo vloeibaar was geworden dat je deze niet op het brood kon smeren. Vind het eerlijk gezegd ook wel klein broodje voor 3.50

, 12-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tartufo is niet meer zo lekker als vroeger, ik weet niet wat er veranders is. Maar zag geen mzzzorella en de mayo was te vettig en truffelsmaak ver te zoeken helaas. Ik bestel niet meer. Jammer jullie waren Mn favo

, 04-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurder dan andere zogenaamde Italiaanse keuken,maar terecht fantastisch eten zeker niet de laatste keer geweest top😜👍

, 30-04-2019

Kwaliteit:

Rating

, 24-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en gewoon de allerlekkerste pizza’s EVER..!!!

, 08-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goddelijk!

, 08-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

hele lekkere pizza's , maar prijs aan de hoge kant. Vooral als je een groot aantal besteld zoals wij regelmatig, zou je verwachten dat de bezorgprijs minder mag.

, 06-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt top pizza's! Daarnaast echt goede service: ik wilde een ingrediënt aanpassen het was geen probleem (heb zelfs extra gekregen!) Pizza was helaas aan de lauwe kant bij aankomst, maar we wonen best ver van Ciro vandaan dus we zijn al blij dat ze aan ons adres leveren (van even heropwarmen worden ze niet minder lekker)

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal gesproken heeft Ciro de lekkerste pizza's als je het mij vraagt, maar de service. de laatste keer was minder! Zateragavond ruimschoots van te voren een eten besteld (17:50) om 19:30. Moeten bellen waar hij bleef, en de pizza was zo droog, niet wat we gewend waren. Dus weer gebeld, kwamen ze een nieuwe brengen en moesten oude inleveren. De tweede pizza was overgenis heerlijk maar verder geen compensatie, twee keer moeten bellen en veel later kunnen eten na hoe we gepland hadden, Zeer jammer..

, 21-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed! Vaste plek om te bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische pizza!

, 14-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

?

, 11-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurt een beetje langer dan ze beloofd. Maar het was heerlijk.

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alledrie de pizza's die we hadden besteld zagen eruit alsof de dozen op de grond waren gevallen - alle toppings zaten aan de binnenrand van de doos geplakt. Op zich geen enorm probleem, maar dat dit niet werd vermeld bij de bezorging vind ik nogal jammer. Na wat schrapen met een vork toch nog iets kunnen maken wat op een pizza leek, die qua smaak overigens erg goed was.

, 12-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte pizza

, 14-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze waren niet goed afgebakken en bijna koud bezorgd. Jammer, want Ciro 1939 heeft goede pizza's.

, 03-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza en goede service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde een uur van bestelling tot bezorging. Dat vind ik echt wel te lang.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s!

, 16-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk! De pizzete zijn echt het proberen waard

, 10-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt Een aanrader deze lasagna.

, 06-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere, verse krokante pizza. Al eerder bij vrienden thuis gegeten, nu zelf besteld. Zeker voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles prima in orde!

, 04-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top zoals altijd

, 25-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was niet voldoende gebakken. Er zat heel veel ui op, teveel om het lekker te laten zijn, ik heb de helft eraf gehaald. Het was een lekker pizza maar niet voor de prijs, daar kan je bij andere pizzarestaurants veel beter en lekkerder voor krijgen.

, 18-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zonder enige twijfel is de "Monta Rosa'van Ciro 1939 de beste pizza van Nederland. Misschien wel van heel Europa

, 15-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor een pizzasessie diverse pizza's bestelt. We waren zeer tevreden over de bezorging en kwaliteit. Donderdag weer een pizzasessie dus ik ben benieuwt of de kwaliteit continue blijft

, 13-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste pizza’s in town imho. Maar belachelijk dat je voor iDeal transactie kosten betaalt. Echt niet meer van deze tijd...

, 13-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Alles vers! Vegetarische lasagna met aubergine is een aanrader. Wij bestellen hier vast en zeker nog een keer.

, 04-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizzas waren erg lekker! Vooral de 4 kazen: echte smakelijke kaasjes. Artisjokharten op de andere smaakten ook goed. Wel echt jammer vonden we het, dat de pizza's niet waren gesneden. Kleine moeite lijkt me voor deze prijs. Ook was de bezorging 20 minuten later dan vooraf ingeschat.

, 31-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en super snel bezorgt. Alleen lag er wel veel kaas in de doos dan op de pizza.

, 12-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en snelle service van Ciro na een eerdere mislukking om te bestellen via UberEATS.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste pizza die er is, snelste bezorging! Topkwaliteit !

, 15-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben altijd errug te spreken over de pizza’s. Echter deze keer was de bodem veel te slap, alsof de pizza niet lang genoeg in de oven had gelegen. Zou wel eens kunnen kloppen want de bezorging was echt meeega snel binnen 25 min.

, 10-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke, warme, knapperige pizza, precies op tijd gebracht!

, 07-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd; heerlijk!

, 01-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker. Ik had gevraagd of de pizza's langer in de oven mochten maar daar heb ik niks van gemerkt. De bezorging was 20 minuten later dan het aangekondigde tijdstip. Dat was jammer.

, 28-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was echt uitzonderlijk lekker. Ik had de pasta specialiteit besteld. “La Parmigiana” echt een serieuze aanrader voor iedereeen die van Parmigiano kaas houdt en tegelijk groenten wilt eten :) Echt heel eeg lekker. Complimenten

, 25-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden de lasagne (aubergine) en een pizza besteld. De aubergine was heerlijk maar de hoeveelheid erg weinig. Ik zou de volgende keer echt meer willen ontvangen. De pizza was weer heerlijk zoals altijd.

, 20-01-2018

Kwaliteit:

Rating

, 15-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrukkelijke rijk belegde pizza's. Altijd top!

, 13-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wederom heerlijk en precies op de verwachte bezorgtijd bezorgd.

, 11-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza kwam ten eerste koud aan. De ‘Super Bianco’ (oftewel margarita) was smakeloos en taai.

, 19-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iedere keer weer heerlijk

, 16-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

- It took way too much time to arrive (more than 1h 30min) - The deliverer didn't have the change, despite I had indicated the denomination in the order - Pizza arrived cold and chewy, that even the microwave couldn't fix it, because it had a horrible taste Definitely I won't be ordering from Ciro for a while, I don't waste 13 euro for a chewy cold pizza that arrives after almost 2 hours. WTF? I felt scammed!

, 13-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Wonderful dinner, as usual! (Parmigiana, carbonara, bread/butter)

, 13-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Half uur later dan afgesproken was!!

, 04-12-2017

Kwaliteit:

Rating

De diverse pasta's waren weer heerlijk. Goed heet en erg lekker van smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren 1 pizza en 1 lasagne besteld om 18 .30,, verwachte bezorgtijd 19.30. Om20.00 gebeld waar het bleef, antwoord bezorger is op tijd weg gegaan dus....... om 20.15 eten ontvangen maar helaas koud, heb vaker besteld en dit nog nooit gehad.

, 11-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, goede bodem en met mooie ingredienten belegd! Ook blijvende kwaliteit een aanrader!!

, 10-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren echt koud dus ben heel erg teleurgesteld aangezien ze normaal zo goed zijn en ik ze had aangeraden aan mijn collega's

, 04-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Allerlekkerste pizza van Nederland! Altijd top kwaliteit!

, 25-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond klaar op het tijdstip dat ik het kwam afhalen. Eten was goed warm en lekker zoals altijd

, 20-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Fantastic food! Pizza, pasta, antipasti, everything is just wonderful : all fresh and very good quality with great service

, 17-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden. Prima pizza's en dito bezorging!

, 16-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Pizza in lange tijd gegeten. Top! Bestel via jullie website zodat jullie niet hoeven af te dragen aan foodora. Ga zo door!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Laatste tijd is de korst erg droog en wordt een lauwwarme pizza bezorgd. Jammer, want was voorheen beste pizzeria.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snelle levering (18 minuten) en heerlijke pasta en pizza.

, 24-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Yum yum, lekker! We gaan zeker nog een keer bestellen!

, 23-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Topkwaliteit, la tigre was geweldig

, 14-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer lekker en dit keer ook supersnel bezorgd!

, 31-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's! Beleg van goede kwaliteit.

, 31-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, echt beter dan elders, maar ook veel duurder dan elders. Wat mij betreft wel erg prijzig.

, 26-08-2017

Kwaliteit:

Rating

, 15-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

used to be awesome pizza and pasta... quality is not the same anymore...

, 06-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza heerlijk maar bezorging meer dan een half uur te laat. Pizza ook niet al te warm meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werkelijk de lekkerste pizza die in Amsterdam te verkrijgen is. Je proeft dat er goede ingrediënten gebruikt zijn. Ben zelf ook nog erg benieuwd naar de pasta. Ga zo door!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag pizza 4 seizoenen besteld en was heerlijk! Goede bodem en goede ingredienten, echt Italiaanse izza met veel smaak, voor herhaling vatbaar!!

, 27-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's roken goed bij binnenkomst. Echter de Blu Scurro pizza was erg slap, de rode uien waren gekookt ipv gebakken. De Calabria in Rosso mag een waarschuwing bij (Deze is echt SUPER pittig ook al houd ik er van) De smaak is goed te noemen en zeker een verschil met de grote ketens, de prijs is er dan ook naar.

, 22-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

beste pizza in amsterdam

, 21-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was heerlijk. Zag er super goed uit. Precies zo als een pizza in Italië en smaakte ook erg lekker. Ik bestel hier zeker snel weer. Complimenten

, 15-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twee pizza's besteld, beiden waren perfect en precies op het afgesproken tijdstip klaar. Aanrader!

, 03-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top!

, 29-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top

, 13-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed als altijd

, 11-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza zelf was in principe niks mis mee en de bezorger was ook aardig maar toen ik de pizzadoos opende bleek de pizza shaken not stirred te zijn. De bezorger had blijkbaar iets te enthousiast gereden

, 10-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza' werden binnen de aangegeven tijd bezorgd, goed warm en lekker!

, 08-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Topperssssss!

, 06-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top top lekker

, 04-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste pizzeria van Nederland.??

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was overheerlijk!

, 31-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd steengoed !!!

, 17-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Koud en de top lag gesmolten en op een hoopje in de hoek, de bezorger zou direct ontslagen moeten worden. Manager Dom reageerde wel goed maar het is niet meer de pizzeria die het was.

, 07-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Frisse sla, lekker brood, goede bodem, niet echt klassiek Margerita beleg, wel lekker!

, 05-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twee pizza's besteld, op tijd, warm bezorgd. Erg lekker, dunne bodems met rijke topping!

, 20-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu voor de 4 x pizza's besteld en ze zijn WAANZINNIG lekker. Niets meer aan doen. Gewoon bestellen. Well done Ciro ! Absoluut de beste van Amsterdam ( kenner☺️)

, 20-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top pizza! conform afspraak geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Great food!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel maar vooral superlekker en verzorgd!!! Beste bestelde pizza/pasta in jaren.

, 13-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza en supersnelle bezorging!

, 01-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

onze pizza kwam pas na 1 1/2 uur, waardoor de pizza helemaal koud was toen we hem kregen. Voor die prijs is dat wel een beetje jammer.... Pizza zag er te gek uit, maar geen idee of ie lekker is warm :S

, 27-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza en tiramissu mega goed als altijd. Zeer vriendelijke bezorger!!

, 22-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al vanaf het begin trouwe klant, het wordt alleen maar beter!! Ga zo door!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond de pizza heerlijk, maar wel wat zuinig belegd. Hij kwam lekker warm aan!