Reviews from CIRO 1939 Amsterdam

Recent reviews

5.0
Ronald
10 June 2022

Zeer snelle en vriendelijke service, heerlijk eten

Joyce
4 June 2022

Overheerlijke pizza

Niclas
4 May 2022
Fatima
22 April 2022

Heerlijk genoten van de smaakvolle pizza :)

Yvonne
24 March 2022

Super vriendelijk. Heeft gewacht met bakken tot ik er was. Binnen 5 minuten was het klaar en gesneden. Pizza was heerlijk. Aanwinst voor de Maasstraat.

Rika
20 March 2022

Heerlijk

Milo
14 March 2022

Perfect, fijne mensen, goede service en lekker eten !-)

joyce noach
16 November 2021

lekker veel goede kaas

Muzz
17 October 2021

Authentic tasty pasta made on time to order.

van Dijk
11 September 2021

De pizza’s waren heerlijk (zoals altijd). De bezorging kon in overleg op het gewenste tijdstip plaatsvinden. De volgende keer weer ciro1939!!

Jonathan
4 September 2021

too cold, too greasy, lacking usual high standards overall

ND
1 September 2021

Ruim anderhalf uur moeten wachten op de bezorging. Erg jammer want de pizza’s zijn echt top.

Flora
15 August 2021

Delivery was a bit late but fine! Pizza is good as usual

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Carolien
13 August 2021

Fantastische pizza’s - de beste die we hebben gehad in alle jaren dat we in Amsterdam wonen!

Jul
7 August 2021

Ondanks de stortregen kwam onze bestelling netjes op tijd aan, we hebben de bezorger een flinke fooi gegeven!

Jeannine
15 July 2021

Heerlijke pizza!!

Maaike
14 July 2021

Pasta was heerlijk. Bodem vd pizzetta was een beetje (te) dik.

Astrid
29 June 2021

Heerlijke pizza met echte Italiaanse smaak!

Maaike
22 June 2021
Yara
21 June 2021
Jeroen
17 June 2021

Heerlijk. Topkwaliteit

Maaike
13 June 2021
Bart
11 June 2021
Alexander
10 June 2021

Supersnel bezorgd, vriendelijke bezorger, de pizza's waren heerlijk en dampend heet, 5 sterren!

Kempen
26 May 2021

Super lekkere pizza’s maar bijna 2 uur op moeten wachten

Esther
22 May 2021

Al heel vaak besteld bij Ciro omdat ze gewoon heerlijke pizza’s hebben. Echter deze keer heb ik na een uur gebeld waar mijn pizza bleef. Hij ging nú de oven in voor vier minuutjes en zou er dus binnen 10 minuten echt zijn. Oké. Het was inmiddels 21.05 dus ik had wel trek. Ten overvloede ook nog gevraagd of ze de pizza even wilden snijden. Had ik ook bij mijn bestelling al aangegeven. Natuurlijk ! Komt voor elkaar. 20 minuten later, het was inmiddels 21.30 maar weer gebeld. De pizza stond net in de oven en was bijna klaar. Veel excuses het was erg druk. Uiteindelijk arriveerde de pizza om 21.40. Niet gesneden, zoals beloofd, en er was duidelijk aan af te zien en te proeven dat de pizza in haast was gemaakt. Niet wat ik gewend ben. Wel een paar chocolaatjes erbij voor het ongemak. Dat dan weer wel. Maar ik had liever een lekkere pizza gehad voor dat geld. Gewoon zoals altijd. Voorlopig maar even geen Ciro meer voor mij. De bezorging heeft 1 *, maar dat lag niet aan de bezorger, m

Benedetta
19 May 2021

La Parmigiana is delicious! La Lasagna too but it could be better, as for us the sfoglia was very thick! All in all, we are very happy to smell and taste real Italian dishes. Well done Ciro 1939!

Damian
13 May 2021

Heerlijke pasta le tigere, profumo en een lasagna bestelt. Als dessert tiramisu. Alles bij elkaar 5 sterren waard. Complimenten!

Karin
13 May 2021

De lasagne is hier overheerlijk, daar vooraf vitellin Romario, gewoon goed. Wordt op tijd gebracht door een aardige koerier. Helemaal tevreden.

Maaike
12 May 2021
Lon
4 May 2021

Lekkere pizza, goeie Italiaanse bodem, rand had krokanter mogen zijn. Bezorging iets later dan verwacht en niet meer lekker warm. Al met al, voor bezorging van pizza lekker qua smaak! Voor herhaling vatbaar!

Pieter
2 May 2021

Il Sentimento dubbel bezorg, Storia Antica bleek te ontbreken. Na telefonisch contact werd nieuwe pizza toegezegd. Later werd contact opgenomen dat dit toch niet ging lukken. Begrijpelijk, toch jammer. Contact met de keuken was trouwens vriendelijk, medewerker leek zich oprecht schuldig te voelen.

Laura van de Pas-Schiesswald
2 May 2021

Bezorging was een uur te laat en pizza's koud.

Maaike
30 April 2021
Rinka
29 April 2021

Veel te lekker. Wel jammer dat er geen optie is om wat meer groente in een gerecht toe te voegen.

Laura van de Pas-Schiesswald
28 April 2021

De pizza's waren heerlijk, maar ze zijn scheef gehouden waardoor de topping eraf was gegleden. Wel erg jammer bij n pizza met zeevruchten voor €22

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jeannine
27 April 2021

Heerlijke pizza en precies op tijd👌,

Liesbeth Derksen
15 April 2021

Pizza was mega vers, knapperig en perfect van smaak. Pasta was verser dan vers en de zeevruchten overheerlijk.

Maaike
12 April 2021

Helaas waren de pizzabodems dikker dan gewoonlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Janna Molleman
2 April 2021

Het bleek erg druk te zijn, wat goed is voor Ciro! Dus het duurde wat lang voor mijn Carbo Classica kwam. Maar het wachten werd meer dan beloond. De lekkerste ooit gegeten! Bellisima !

Niels
25 March 2021

Pizza's heerlijk, bezorging kwartier later dan aangegeven maar vanwege drukte begrijpelijk.

Sophie
22 March 2021

Super lekkere pizza’s!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ico van Binsbergen
20 March 2021

Beide gerechten waren uitstekend van smaak en ook heel goed warm. Bovendien, toen wij belden of het een kwartier later mocht, was dat geen probleem

Liesbeth Derksen
16 March 2021

de carpaccio smelt op je tong...de pizza is zooo vers en op smaak alsof je pizza in Italië zelf eet... dan nog een tiramisu na die door nonna in eigen persoon lijkt te zijn gemaakt

Nins
14 March 2021

Kom op. Slechts 4 pakjes tomaat?

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Johanna Duarte
6 March 2021

Het was weer heerlijk !!!

Laurens
21 February 2021
Judith
7 February 2021

Heerlijke knapperige verse pizza’s!!

Sharon
6 February 2021

Dit is de beste pizza die ik tot nu toe heb gegeten. De bodem smaakte opvallend goed, verse ingredienten en het geheel viel erg ''rustig op de maag''. Een heerlijke pizza.

P.Nas
5 February 2021

Pizza heerlijk.Pasta corta goed, evenals panna cotta

Xandra
2 February 2021

Heerlijke pizza's (zoals altijd). Had rond zessen besteld met de vraag om rond 19.30 te bezorgen en ze waren er om 19h29. Perfect. Tiramisu ook erg lekker!

Marina
2 February 2021

Everything is delicious, delivered fast and fast!!!

Joppe
1 February 2021

Als altijd heerlijke pizza's en stipt op het aangekondigde tijdstip afgeleverd. Niet de goedkoopste pizza's, wel de lekkerste!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marjan
27 January 2021
Alla
26 January 2021
Janna molleman
25 January 2021

Zoals altijd een fantastische goedbelegde pizza. Op tijd geleverd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tom
24 January 2021

Komen bezorgingstijd niet na. Veel te laat! Ze hebben er zelfs snoepjes bij gedaan met een standaard etiket. Blijkbaar gebeurd dit vaker blijkt uit het etiket.

SKB
14 January 2021

Heerlijk als altijd!

Peter
11 January 2021

Prima hoeveelheid en zeer smakelijke pasta gerechten besteld. Bezorging was precies op tijd. Voor herhaling vatbaar.

Karin
10 January 2021

Al een aantal keren bij Cirro1939 besteld en ook opgehaald. Het eten is heerlijk, kan niet anders zeggen, mooie olijfolie en de mensen in de winkel zijn bijzonder aardig.

Sterre
24 December 2020

Eten was heerlijk en het kwam super lekker warm aan!

Maura
6 December 2020
Meyer
1 December 2020

Pizza’s lekker van smaak, maar lauwwarm bij aankomst. Bezorging half uur later dan gemeld., beloofde ‘iets erbij gedaan vanwege het wachten’ niet gevonden.

Tom
25 November 2020

Pizza waren heerlijk. Maar werden veel later geleverd dan verwacht, plus 1 pizza was anders dan wij besteld hadden.

Luis Santillan
19 November 2020
Linda
17 November 2020
hennink
17 November 2020
Maaike
16 November 2020

De bodem was dikker dan gebruikelijk, helaas. De dunne bodem is altijd juist zo perfect.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Erik
14 November 2020

Hele lekkere Stagioni-pizza!

Matthijs
13 November 2020

Vijf sterren, omdat 10 niet kan. Heerlijk gegeten, veel dank!

Reb
13 November 2020

Bestelling geplaatst om 18:55 .. bestelling werd om 20:15 geleverd.. Telefonisch waren jullie onbereikbaar.. pas op het laatst werd de telefoon opgenomen .. Normaal altijd zeer tevreden over jullie alleen dit keer was het helaas minder lekker en veel te late levering . Mss teveel bestellingen Tegelijkertijd aangenomen ?

Lf
30 October 2020

Pizza monte Bianco was mooi omschreven op het menu en met 16.- wel gors aan de prijs maar vooruit.... De verwachtingen waren hoog gespannen... En het vielhelaas erg tegen;(. De pizza was mager belegd (wel met goede ingrediënten) en de pizza was zelfs Lauw!!? Dat is vreemd want het adres was heel dichtbij. Je ziet dat er inderdaad mooier ingrediënten worden gebruikt en de tomatensaus is heerlijk alleen PRIJS/Kwaliteit is hier echt volledig zoek... Van de bodem had ik ook echt wel meer verwacht. Conclusie : Te Duur en Niet heel erg onderscheidend. Jammer....

P.Nas
27 October 2020

"Zwarte" ravioli heerlijk. Andere gerechten goed. Waarom bezorging door 2 afzonderlijke mensen?

Tom
24 October 2020

Best pizza in town !

Maria
22 October 2020
Liem
19 October 2020
Elisa
18 October 2020
rob
17 October 2020

heerlijke pizza's altijd weer

T A
16 September 2020

Meerdere keren besteld en de kwaliteit wisselt tussen matig en goed. De ene keer krijg je bv 6 gamba’s in het gerecht en de andere keer 2 of 3. Vandaag wederom weer veel te lang op de bestelling moeten wachten (2 uur) en dat vinden wij echt te lang.

Sien
10 September 2020

Lekkere lasagne gegeten. De salade wat karig voor 6,50

A.Wiegel
2 September 2020

snel bezorgd,pizza's warm en lekker!

carina
25 August 2020

Waanzinnige bezorgservice, want ECHT Italiaans! Restaurant kwaliteit. Ze hebben zelfs originele Napolitaanse DOC pizza's. Ik wil nooit meer wat anders.

Sharon
24 August 2020

Heerlijk eten, nog goed warm

Jane
23 August 2020

Uitermate goede kwaliteit eten en snel bezorgd. Er zijn weinig restaurants die eten bezorgen wat zo goed is als dat van Ciro! Ik kan dit restaurant van harte aanbevelen. Wij zullen beslist vaker bestellen!

A M Castro
20 August 2020

Pasta was niet al dente

Janna molleman
20 August 2020

De pizza was echt fantastisch, snel gebracht ook. Alleen had de bezorger niet genoeg wisselgeld bij zich, terwijl ik had opgegeven met hoeveel papiergeld ik zou gaan betalen. Dat was jammer. Verder super tevreden!

Alexander
12 August 2020

Het was weer heerlijk & snelle bezorging, beleefde bezorger

Helene
11 August 2020

Salade en pasta heerlijk.

S.M.van Schaik
9 August 2020

had vitello voor vriendin besteld vlees was taai jammer.

Maarten
3 August 2020

Keer op keer de beste Pizza van Amsterdam (Zuid). Mijn favoriet!

Maaike
31 July 2020

Heerlijke pizza's!

P. Nas
27 July 2020

Heel snel gebracht. Goede vegetarische pizza

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Janny
18 July 2020

Snelle bezorging, goed warm en goede kwaliteit pasta, salade en nog warm broodje!

MD
9 July 2020

Héérlijke pizza’s!

peter
1 July 2020

Heerlijke pizza's. De bezorging was er op de afgesproken tijd! Ook werd ik nog even gebeld of het adres klopte. Dat was fijn anders werden ze 50 km verderop bezorgd

Colin
30 June 2020

Perfect. A little late but delivered piping hot (the last few orders were a little cold) but delicious as as always!

Wouter
29 June 2020

Zeer goede pizza's en ander Italiaans eten.

Jantje Grasdijk
27 June 2020

Super lekker gegeten! Snelle en correcte bezorging!!

Maaike
25 June 2020

Toppizza!

A.Wiegel
19 June 2020

Top Wederom warm, snel en erg lekker NB Nooit iets gehoord over de paar, zeldzame, klachten in het verleden

Jaro
12 June 2020

Wellicht de beste bezorgpizza in Amsterdam. Zelfs de Napoli pizza DOC is zoals ie hoort, met San Marzano tomaten. Ik bestel nooit meer ergens anders.

P.Nas
11 June 2020

Zeer snel bezorgd. Antipasto per uno niet echt lekker; te veel chorizo. Vitello tonato prima evenals Parmigiano

Gijs
5 June 2020

Altijd genieten!

Peter
5 June 2020

Prima kwaliteit en mooi op tijd

Melis
20 May 2020

Grote, dunne, verse pizza. Heerlijk!

Claudia
13 May 2020

De beste pizza’s, omg echt. En de tiramisu is ook heerlijk.

astrid
8 May 2020
P.Nas
5 May 2020

zeer snelle bezorging. Prima antipasti.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anna
30 April 2020

Bezorging was 5 min eerder dan aangegeven, super snel! Pizza Monte Bianco viel echt tegen, Tartufo was prima.

Barmus
29 April 2020

Altijd, maar dan ook altijd ,even lekker en goed!

V. Heeze
29 April 2020

Altijd lekkere pizza’s. Vriendelijke bezorger

Jessie
25 April 2020

Super snelle bezorging

Luit
24 April 2020

Heerlijke pizza en salade en snel bezorgd. Was TOP!

Maarten
21 April 2020

Geweldige ervaring bij Ciro! Pizza was voortreffelijk. Alles was vers, dat proef je. De carpaccio is echt een aanrader! En dan ook de snelle service niet te vergeten, binnen 20 min was mijn bestelling er! Ik kom zeker terug

Nas
20 April 2020

Pizzas waren prima. Bezorger luisterde niet naarwat ik over huistelefoon zei. Hij zette pizzas niet voor de lift, maar ging met de dozen in delift staan. Toen ik de lift had opgeroepen, omdat ik naar de begane grond wilde gaan, stond de bezorger met de pizzas op minder dan 1 meter voor me

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sharon
20 April 2020

Eten hoef ik natuurlijk niks over te zeggen, altijd heerlijk. De echte italiaanse keuken! En ondanks dat ze niet echt in de buurt zitten toch lekker snelle service. Aanrader hoor!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jessie
15 April 2020

Top, zoals altijd

Jessie
8 April 2020

Bezorging duurde iets langer, maar het telefoontje werd heel vriendelijk afgehandeld en een gratis blikje cola met een lief briefje met excuses maakte het weer helemaal goed. En de pizza was top zoals altijd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Femke
4 April 2020

Heerlijke pizza's, we vonden de bodem echt top, accurate bezorging, vriendelijke bezorging. Tot de volgende keer!

Jacobs
29 March 2020

Waar erg lekker. Zelden zo'n goed lasagna gegeten. Had iets warmer gekund.

Elgar
21 March 2020
Jessie
19 March 2020

Zoals altijd weer top!

Omar
17 March 2020

Pasta e as weer is super lekker. Snel weer 🤤

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bea
17 March 2020

Altijd heerlijk hier!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marta
2 March 2020

Fast preparation, delicious as always, good size portions

Claudia
1 March 2020
Annabel
21 February 2020

18 pizza's bestellen en die allemaal ongesneden ontvangen was een teleurstellende ervaring, op de kwaliteit van de pizza's niets aan te merken

Claudiana
18 February 2020
Tim
17 February 2020
Jessie
16 February 2020

Beste pizza van Amsterdam en hele behulpzame jongen aan de telefoon toen we eerst niet konden bestellen.

Wessel
9 February 2020

Erg lekker maar wel heel weinig groenten erbij/door, ook bij de vegetarische gerechten. Volgende keer nemen we een salade erbij!

verhage
31 December 2020
Esther
21 November 2019

Beste pizza ever, die het wachten meer dan waard is.

Stefan
21 November 2019
Peter
11 November 2019

Heerlijk als altijd :)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Johanna
9 November 2019

Na een vorige bestelling met lauwe pizza kregen we nu lekkere ovenhete pizza’s. Dan smaken ze toch een heel stuk lekkerder.

Francien
3 November 2019

Een lekker knapperige bodem, royaal belegd, goed warm, en precies op tijd bezorgd! Top pizza's dus!

Lola
28 October 2019

Altijd heerlijk, snel, vriendelijk en warm!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Es
26 October 2019
Frank
15 October 2019

Top zoals altijd !

Patricia
29 September 2019

Besteld om 19.45; pizza bezorgd 1.5 uur later om 21.15. :-(

Nadia mulder
27 September 2019

Jullie waren een uur te laat met de bezorging en toen de pizza kwam was deze koud. Heb hem in Mn eigen oven op moeten warmen.

Eva
25 September 2019

De pasta was heerlijk maar de vitello tonnato voldeed niet aan de kwaliteit die ik van jullie gewend ben. Er zat zand in de salade en het was veel salade, het vlees was droog en de tonijnsaus weinig. Hapje is flink aan de prijs dus ik had iets anders verwacht.

Nicole
6 September 2019

Do avond 1818 besteld om 1939 bezorgd. Nadat ik na 75min had gebeld bleek bezorger ruim 20min onderweg te zijn. Koude pizza dus. Direct bij Ciro bestellen heeft me wel een vaker koude pizza bezorgd. Misschien thuisbezorgd nog eens proberen.

Lynn
18 August 2019

De pizza was heerlijk, maar had iets warmer gekund.

Lulu
1 August 2019

De pizza was lekker, maar niet warm genoeg. Fijn was dat hij niet te donker gebakken was, dus verzoek bij bestelling was goed verwerkt. Pasta was lekker en warmer dan de pizza. De bestelling werd exact een uur na bestelling geleverd. Die termijn werd duidelijk nà het plaatsen van de bestelling. Kennelijk was het druk.

Gene
28 July 2019
weersink
8 July 2019

jammer dat je voor een Marinara (Bianco= beter naam)de volle Margaritha (super Bianco) prijs betaald.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

S.H
25 June 2019

The Pizzas were nice but a little cold and 40 minutes late even though I ordered way in advance

S.
20 June 2019

Super pizza's! Krokant, dunne bodem en goed warm. En... perfect op tijd bezorgd!

Saar
16 June 2019

Heerlijke pizza! Knapperig, rijkelijk belegd en goeie kwaliteit ingrediënten. Bezorging duurde wel redelijk lang.

Xandra
16 June 2019

Wauw, was echt fantastisch! Ga nooit meer ergens anders bestellen. Lekkerste (truffel)pizza in lange tijd en de tiramisu was ook goed. Het enige negatieve wat ik kan bedenken was dat 7 min bezorgtijd zo snel was dat ik nog niet klaar was met douchen. :') Aanrader!

Jollie voor Bob Billy
15 June 2019

Zo lief dat jullie mijn bericht op de pizza zetten. Na de verwarring van de band wegsturen van de bezorger, kwam de verrassing alsnog goed terecht met een gelukkige foto als resultaat! Grazie!!

Romy
9 June 2019

Heerlijk was het weer!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Matthijs
9 June 2019
Maaike de Groot
20 May 2019

Eten was heerlijk. Alleen jammer dat de kruidenboter bij de warme ciabatta zat em zo vloeibaar was geworden dat je deze niet op het brood kon smeren. Vind het eerlijk gezegd ook wel klein broodje voor 3.50

Esmeralda
12 May 2019

Tartufo is niet meer zo lekker als vroeger, ik weet niet wat er veranders is. Maar zag geen mzzzorella en de mayo was te vettig en truffelsmaak ver te zoeken helaas. Ik bestel niet meer. Jammer jullie waren Mn favo

Jagtman
4 May 2019

Duurder dan andere zogenaamde Italiaanse keuken,maar terecht fantastisch eten zeker niet de laatste keer geweest top😜👍

Rita van der hoeven
30 April 2019
Laura
24 April 2019

Snel bezorgd en gewoon de allerlekkerste pizza’s EVER..!!!

Jan
8 March 2019

Goddelijk!

HAL24K
8 March 2019

hele lekkere pizza's , maar prijs aan de hoge kant. Vooral als je een groot aantal besteld zoals wij regelmatig, zou je verwachten dat de bezorgprijs minder mag.

Thomas
6 February 2019

Echt top pizza's! Daarnaast echt goede service: ik wilde een ingrediënt aanpassen het was geen probleem (heb zelfs extra gekregen!) Pizza was helaas aan de lauwe kant bij aankomst, maar we wonen best ver van Ciro vandaan dus we zijn al blij dat ze aan ons adres leveren (van even heropwarmen worden ze niet minder lekker)

Laura
27 January 2019

Normaal gesproken heeft Ciro de lekkerste pizza's als je het mij vraagt, maar de service. de laatste keer was minder! Zateragavond ruimschoots van te voren een eten besteld (17:50) om 19:30. Moeten bellen waar hij bleef, en de pizza was zo droog, niet wat we gewend waren. Dus weer gebeld, kwamen ze een nieuwe brengen en moesten oude inleveren. De tweede pizza was overgenis heerlijk maar verder geen compensatie, twee keer moeten bellen en veel later kunnen eten na hoe we gepland hadden, Zeer jammer..

Eline
21 January 2019

Altijd goed! Vaste plek om te bestellen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

RvS
27 December 2018

Fantastische pizza!

Alex
14 December 2018

?

Asli
11 November 2018

Het duurt een beetje langer dan ze beloofd. Maar het was heerlijk.

Buit
28 October 2018
Jasper
23 October 2018

Alledrie de pizza's die we hadden besteld zagen eruit alsof de dozen op de grond waren gevallen - alle toppings zaten aan de binnenrand van de doos geplakt. Op zich geen enorm probleem, maar dat dit niet werd vermeld bij de bezorging vind ik nogal jammer. Na wat schrapen met een vork toch nog iets kunnen maken wat op een pizza leek, die qua smaak overigens erg goed was.

dirk
12 October 2018
Marco
7 October 2018

Perfecte pizza

G. Wittebrood
14 September 2018

Ze waren niet goed afgebakken en bijna koud bezorgd. Jammer, want Ciro 1939 heeft goede pizza's.

Casper
3 September 2018

Heerlijke pizza en goede service

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sandra
3 September 2018

Het duurde een uur van bestelling tot bezorging. Dat vind ik echt wel te lang.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nic
21 August 2018

Heerlijke pizza’s!

Omar
16 August 2018

Altijd heerlijk! De pizzete zijn echt het proberen waard

SherLizz
10 August 2018

Echt Een aanrader deze lasagna.

Marloes
6 August 2018

Lekkere, verse krokante pizza. Al eerder bij vrienden thuis gegeten, nu zelf besteld. Zeker voor herhaling vatbaar

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Loes
17 July 2018
avisser
6 July 2018

alles prima in orde!

Michael
4 July 2018

Top zoals altijd

Patrick
25 June 2018

De pizza was niet voldoende gebakken. Er zat heel veel ui op, teveel om het lekker te laten zijn, ik heb de helft eraf gehaald. Het was een lekker pizza maar niet voor de prijs, daar kan je bij andere pizzarestaurants veel beter en lekkerder voor krijgen.

Canter Verhage
18 June 2018

Zonder enige twijfel is de "Monta Rosa'van Ciro 1939 de beste pizza van Nederland. Misschien wel van heel Europa

Joyce
15 May 2018

Voor een pizzasessie diverse pizza's bestelt. We waren zeer tevreden over de bezorging en kwaliteit. Donderdag weer een pizzasessie dus ik ben benieuwt of de kwaliteit continue blijft

Nikita
13 May 2018
Erik
5 May 2018

Beste pizza’s in town imho. Maar belachelijk dat je voor iDeal transactie kosten betaalt. Echt niet meer van deze tijd...

Mischa
13 April 2018

Heerlijk gegeten! Alles vers! Vegetarische lasagna met aubergine is een aanrader. Wij bestellen hier vast en zeker nog een keer.

Casper
4 April 2018
Lilian
3 April 2018

De pizzas waren erg lekker! Vooral de 4 kazen: echte smakelijke kaasjes. Artisjokharten op de andere smaakten ook goed. Wel echt jammer vonden we het, dat de pizza's niet waren gesneden. Kleine moeite lijkt me voor deze prijs. Ook was de bezorging 20 minuten later dan vooraf ingeschat.

Swaab
31 March 2018

Lekker en super snel bezorgt. Alleen lag er wel veel kaas in de doos dan op de pizza.

Fleur
12 March 2018

Heerlijk gegeten en snelle service van Ciro na een eerdere mislukking om te bestellen via UberEATS.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kim
16 February 2018

Beste pizza die er is, snelste bezorging! Topkwaliteit !

Anouk
15 February 2018

Ik ben altijd errug te spreken over de pizza’s. Echter deze keer was de bodem veel te slap, alsof de pizza niet lang genoeg in de oven had gelegen. Zou wel eens kunnen kloppen want de bezorging was echt meeega snel binnen 25 min.

Jorine Regeur
10 February 2018

Heerlijke, warme, knapperige pizza, precies op tijd gebracht!

avisser
7 February 2018

zoals altijd; heerlijk!

Michele
1 February 2018

Het eten was erg lekker. Ik had gevraagd of de pizza's langer in de oven mochten maar daar heb ik niks van gemerkt. De bezorging was 20 minuten later dan het aangekondigde tijdstip. Dat was jammer.

Omar
28 January 2018

Eten was echt uitzonderlijk lekker. Ik had de pasta specialiteit besteld. “La Parmigiana” echt een serieuze aanrader voor iedereeen die van Parmigiano kaas houdt en tegelijk groenten wilt eten :) Echt heel eeg lekker. Complimenten

Monique
25 January 2018

We hadden de lasagne (aubergine) en een pizza besteld. De aubergine was heerlijk maar de hoeveelheid erg weinig. Ik zou de volgende keer echt meer willen ontvangen. De pizza was weer heerlijk zoals altijd.

Kenny
20 January 2018
Barend
15 January 2018

Verrukkelijke rijk belegde pizza's. Altijd top!

Monique
13 January 2018

Het was wederom heerlijk en precies op de verwachte bezorgtijd bezorgd.

Suzy Q
11 January 2018

Pizza kwam ten eerste koud aan. De ‘Super Bianco’ (oftewel margarita) was smakeloos en taai.

LM
19 December 2017

Iedere keer weer heerlijk

Alessandro
16 December 2017

- It took way too much time to arrive (more than 1h 30min) - The deliverer didn't have the change, despite I had indicated the denomination in the order - Pizza arrived cold and chewy, that even the microwave couldn't fix it, because it had a horrible taste Definitely I won't be ordering from Ciro for a while, I don't waste 13 euro for a chewy cold pizza that arrives after almost 2 hours. WTF? I felt scammed!

Anna
13 December 2017

Wonderful dinner, as usual! (Parmigiana, carbonara, bread/butter)

Act
13 December 2017

Half uur later dan afgesproken was!!

S. Straten
4 December 2017

De diverse pasta's waren weer heerlijk. Goed heet en erg lekker van smaak.

Sandra vos
1 December 2017

Gisteren 1 pizza en 1 lasagne besteld om 18 .30,, verwachte bezorgtijd 19.30. Om20.00 gebeld waar het bleef, antwoord bezorger is op tijd weg gegaan dus....... om 20.15 eten ontvangen maar helaas koud, heb vaker besteld en dit nog nooit gehad.

Martine
11 November 2017

Heerlijke pizza's, goede bodem en met mooie ingredienten belegd! Ook blijvende kwaliteit een aanrader!!

anna
10 November 2017
Liset
10 November 2017

Pizza's waren echt koud dus ben heel erg teleurgesteld aangezien ze normaal zo goed zijn en ik ze had aangeraden aan mijn collega's

Kim Lemaire
4 November 2017

Allerlekkerste pizza van Nederland! Altijd top kwaliteit!

Kenny
25 October 2017

Bestelling stond klaar op het tijdstip dat ik het kwam afhalen. Eten was goed warm en lekker zoals altijd

Anna
20 October 2017

Fantastic food! Pizza, pasta, antipasti, everything is just wonderful : all fresh and very good quality with great service

Annelies
17 October 2017

Zeer tevreden. Prima pizza's en dito bezorging!

Edwin Cyrus
16 October 2017

Beste Pizza in lange tijd gegeten. Top! Bestel via jullie website zodat jullie niet hoeven af te dragen aan foodora. Ga zo door!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bart
15 October 2017
Stephan
2 October 2017

Laatste tijd is de korst erg droog en wordt een lauwwarme pizza bezorgd. Jammer, want was voorheen beste pizzeria.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
28 September 2017

Zeer snelle levering (18 minuten) en heerlijke pasta en pizza.

In de buurt C
24 September 2017

Yum yum, lekker! We gaan zeker nog een keer bestellen!

Don
23 September 2017

Topkwaliteit, la tigre was geweldig

Wieke
14 September 2017

Zoals altijd weer lekker en dit keer ook supersnel bezorgd!

Dexter
31 August 2017

Heerlijke pizza's! Beleg van goede kwaliteit.

Van Aanholt
31 August 2017

Heerlijke pizza's, echt beter dan elders, maar ook veel duurder dan elders. Wat mij betreft wel erg prijzig.

Christine
26 August 2017
jana
15 August 2017

used to be awesome pizza and pasta... quality is not the same anymore...

Bart
6 August 2017

Pizza heerlijk maar bezorging meer dan een half uur te laat. Pizza ook niet al te warm meer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dick
6 August 2017

Werkelijk de lekkerste pizza die in Amsterdam te verkrijgen is. Je proeft dat er goede ingrediënten gebruikt zijn. Ben zelf ook nog erg benieuwd naar de pasta. Ga zo door!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Maria
4 August 2017

Vandaag pizza 4 seizoenen besteld en was heerlijk! Goede bodem en goede ingredienten, echt Italiaanse izza met veel smaak, voor herhaling vatbaar!!

Jan-Willem
27 July 2017
De Vries
25 July 2017

De pizza's roken goed bij binnenkomst. Echter de Blu Scurro pizza was erg slap, de rode uien waren gekookt ipv gebakken. De Calabria in Rosso mag een waarschuwing bij (Deze is echt SUPER pittig ook al houd ik er van) De smaak is goed te noemen en zeker een verschil met de grote ketens, de prijs is er dan ook naar.

john
22 July 2017

beste pizza in amsterdam

Omar
21 July 2017

Pizza was heerlijk. Zag er super goed uit. Precies zo als een pizza in Italië en smaakte ook erg lekker. Ik bestel hier zeker snel weer. Complimenten

Jeroen
15 July 2017

Twee pizza's besteld, beiden waren perfect en precies op het afgesproken tijdstip klaar. Aanrader!

Sergio
3 July 2017

Altijd top!

john
29 June 2017
adriaan polderman
23 June 2017
Whitje
16 June 2017

Altijd top

John
13 June 2017

Goed als altijd

Frits Gijsman
11 June 2017

De pizza zelf was in principe niks mis mee en de bezorger was ook aardig maar toen ik de pizzadoos opende bleek de pizza shaken not stirred te zijn. De bezorger had blijkbaar iets te enthousiast gereden

Marijke
10 June 2017

Pizza' werden binnen de aangegeven tijd bezorgd, goed warm en lekker!

Witje
8 June 2017

Topperssssss!

Veerle
6 June 2017
nicosbos
5 June 2017
Xavi
8 May 2017
Fouzia
6 May 2017

Top top lekker

Don
4 May 2017
Allaedin
24 April 2017

Beste pizzeria van Nederland.??

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
8 April 2017

Pizza was overheerlijk!

Clementine
31 March 2017

altijd steengoed !!!

olaf
17 March 2017

Koud en de top lag gesmolten en op een hoopje in de hoek, de bezorger zou direct ontslagen moeten worden. Manager Dom reageerde wel goed maar het is niet meer de pizzeria die het was.

Bonaventuri
7 March 2017

Frisse sla, lekker brood, goede bodem, niet echt klassiek Margerita beleg, wel lekker!

Joline
5 March 2017

Twee pizza's besteld, op tijd, warm bezorgd. Erg lekker, dunne bodems met rijke topping!

Clementine
20 February 2017

Nu voor de 4 x pizza's besteld en ze zijn WAANZINNIG lekker. Niets meer aan doen. Gewoon bestellen. Well done Ciro ! Absoluut de beste van Amsterdam ( kenner☺️)

Peter B.
20 February 2017

top pizza! conform afspraak geleverd

DFL
20 February 2017

Great food!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Edzard
18 February 2017

Snel maar vooral superlekker en verzorgd!!! Beste bestelde pizza/pasta in jaren.

Pamela
13 February 2017

Heerlijke pizza en supersnelle bezorging!

Xavi
1 February 2017
nvt
31 January 2017

onze pizza kwam pas na 1 1/2 uur, waardoor de pizza helemaal koud was toen we hem kregen. Voor die prijs is dat wel een beetje jammer.... Pizza zag er te gek uit, maar geen idee of ie lekker is warm :S

Job
27 January 2017

Pizza en tiramissu mega goed als altijd. Zeer vriendelijke bezorger!!

CS
22 January 2017

Al vanaf het begin trouwe klant, het wordt alleen maar beter!! Ga zo door!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

W. Klein
14 January 2017

Ik vond de pizza heerlijk, maar wel wat zuinig belegd. Hij kwam lekker warm aan!